Импресум

Импресум

Патот.мк

Главен и одговорен уредник

Вања Димитриевски

Автор на написите

Вања Димитриевски

Идејно решение и дизајн

Мирко Ѓуриќ

ИТ поддршка

Мирко Ѓуриќ