Контакт

Контакт

Ако имате дополнителни прашања за Тета исцелување или за моите услуги можете да ми пишете преку ФБ Месинџер или преку електронска пошта.

За контакт преку ФБ Месинџер кликнете на копчето „ФБ Месинџер“.

ФБ Месинџер
Контакт преку ФБ Месинџер

За контакт преку електронска адреса пополнете го следниот следниот образец и кликнете на копчето „Испрати“.

Contact Form (#3)